Even wachten
Spreekkamer
Volg ook op

Laagdrempelige, moderne diergeneeskunde

Missie Dierenkliniek Hees
Dierenkliniek Hees biedt in Nijmegen op een laagdrempelige en klantvriendelijke wijze goede en moderne diergeneeskunde waarbij advisering en het meedenken met de klant een belangrijke rol spelen, zodat dier en eigenaar graag komen en terugkomen.

Team Dierenkliniek Hees bestaat uit kundige medewerkers. Door middel van cursussen, lezingen en literatuur zorgen wij ervoor dat onze kennis continu up-to-date is. Ons enthousiaste team is goed op elkaar ingespeeld en neemt uitgebreid de tijd voor u en uw huisdier. Het team bestaat uit drie dierenartsassistentes en twee dierenartsen.

Dierenartsen
Eelco van de Pol is afgestudeerd aan de Faculteit Diergeneeskunde in Utrecht en sinds 2001 werkzaam in de gezelschapsdierenpraktijk.

Miranda Leenman-Horstink is afgestudeerd aan de Faculteit Diergeneeskunde in Utrecht en heeft ook ruime ervaring als dierenarts. Sins 2018 werkt zij in onze kliniek.

Dierenartsassistentes
Sonja Rodriguez-Diesveld, Joriska Lijst, Diona van Daalen en Linda van Mook zijn erkende paraveterinairen. Dit houdt in dat zij niet alleen de dierenarts assisteren, maar uitgebreide kennis hebben van medische zaken en in geval van nood ook zelf kunnen handelen.

Stagiaires
Onze kliniek is een erkende stageplaats voor aankomende dierenartsassistentes. Stagiaires verrichten de handelingen altijd i.s.m. een van onze eigen assistentes.